VVD kritisch op SGP-wethouder Wijnne over ‘veel te weinig woningbouw’

7 mrt, 09:23 Wonen Gemeenteraadsverkiezingen 2022
Gerwin van Luttikhuizen
De bouw in de nieuwe wijk Bloemendal is in volle gang.
De bouw in de nieuwe wijk Bloemendal is in volle gang.

BARNEVELD De lokale VVD-fractie houdt SGP-wethouder Bennie Wijnne verantwoordelijk voor het feit dat er de afgelopen jaren minder nieuwbouwwoningen in de gemeente Barneveld zijn gerealiseerd dan gepland. Via sociale media reageert Wijnne dat de liberalen beter naar zichzelf kunnen kijken. 

De VVD deelde vrijdag een Twitter-filmpje van het BDU-lijsttrekkersdebat in Voorthuizen van vorige week, waarin SGP-raadslid Leendert de Knegt het belang van ‘bouwen, bouwen, bouwen’ benadrukt voor de komende jaren. VVD-lijsttrekker Theo Bos stapt naar voren, om te benadrukken dat juist de liberalen van het ‘bouwen, bouwen, bouwen’ zijn. Vervolgens komen korte fragmenten van VVD-Kamerlid Daniël Koerhuis voorbij, die de betreffende slogan op verschille..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.