Gekte op Barneveldse woningmarkt wordt alleen maar groter

17 jan, 09:27 Wonen
anp / Jeroen Jumelet
Afbeelding

BARNEVELD De prijzen van Barneveldse huizen bereikten aan het eind van 2021 opnieuw recordhoogtes. Gemiddeld kostte een woning eind december maar liefst 566.000 euro. Dat is precies 127.000 euro meer dan hetzelfde moment vorig jaar. Tegelijk is het aanbod van woningen op de Barneveldse markt ongekend klein.

Dit blijkt uit cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Voor een woning in de gemeente Barneveld werd dus ruim een kwart meer betaald dan in 2020. Een dergelijke harde stijging is in Barneveld de afgelopen jaren niet gezien. De prijs ontwikkelt zich hier ook harder dan gemiddeld in Nederland, waar de prijzen eind december eenvijfde hoger waren dan een jaar eerder.

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.