Woontrends worden steeds vaker doorgevoerd naar de bedrijfskantine.
Woontrends worden steeds vaker doorgevoerd naar de bedrijfskantine. Nanette de Jong

‘Een bedrijfskantine hoeft niet saai te zijn’

4 september 2021 om 07:09 Wonen

BARNEVELD Nu de vakantie er weer op zit en het ergste gedeelte van de coronacrisis achter de rug lijkt, keren steeds meer werknemers terug naar kantoor. Een mooi moment voor ondernemers om hun bedrijfskantine, kantoor of wachtruimte in een nieuw jasje te steken, vindt
Manon van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld.

De woonwinkel aan de Wattstraat 2 verzorgt naast interieurs van particulieren ook de inrichting van bedrijven. Bedrijfseigenaren kunnen bijvoorbeeld bij Eigenstijl terecht voor een kleurrijke, stijlvolle kantine. ,,De kantine moet een fijne ruimte zijn waar je tussen het werken door echt even kunnen ontspannen”, vertelt Manon. ,,Daarom is het belangrijk dat deze ruimte qua uitstraling afwijkt van de werkplek. Zo ben je er echt even tussenuit.”

GEWAAGD ,,Natuurlijk kun je voor functioneel gaan of voor een ‘standaard’ inrichting door een projectinrichter. Maar je kunt ook kiezen voor een op maat samengesteld interieur dat echt bij het bedrijf past.” 

Een bedrijfskantine hoeft ook zeker niet saai te zijn, benadrukt Manon. ,,We zien de laatste tijd steeds vaker dat woontrends worden doorgevoerd naar de kantine. Alleen gaan bedrijven vaak nog een stapje verder: omdat je niet de hele dag in de kantine zit, kan het interieur gewaagder en meer uitgesproken zijn dan dat van een woonkamer.”

VAN TROPISCH TOT CHIQUE Met de bedrijfskantine kun je dan ook alle kanten op. ,,Je kunt gaan voor een tropisch interieur, met veel groen en donker hout. Of juist voor een chique uitstraling, met luxe materialen en grote vazen met gedroogde planten erin.”

WACHTRUIMTE Ook voor de inrichting van een wachtkamer kunnen bedrijven bij Eigenstijl Wonen terecht. ,,Een wachtkamer inrichten is geen makkelijke opgave”, zegt Manon. ,,Eigenlijk houdt niemand van wachten, dus het is extra belangrijk om deze ruimte goed in te richten.” 

HUISELIJKE STIJL Vaak adviseren de specialisten van Eigenstijl Wonen dan ook een huiselijke stijl, waardoor de klant, patiënt of cliënt zich direct op zijn gemak voelt. ,,Maar bij sommige organisaties past een moderne stijl beter, of juist een wachtkamer die is ingericht op kinderen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.”

Aangeboden door Eigenstijl Wonen in Barneveld

Een wachtkamer kan zowel huiselijk als modern ingericht worden.
,,De kantine moet een fijne ruimte zijn waar je even kunt ontspannen."
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie