Opa Bart Hoek en kleinzoon Jurre openden samen de nieuwe Albert Heijn Wekerom. Uiteraard waren Bea, Robert en Renate Hoek ook erbij.
Opa Bart Hoek en kleinzoon Jurre openden samen de nieuwe Albert Heijn Wekerom. Uiteraard waren Bea, Robert en Renate Hoek ook erbij. Albert Heijn

Nieuwe Albert Heijn Wekerom feestelijk geopend

Winkels

WEKEROM De nieuwe Albert Heijn in Wekerom is feestelijk geopend. De winkel, een voormalige Coop, is van de ondernemers Bart en Bea Hoek en hun zoon Robert. Zaterdag ging Albert Heijn Wekerom open en dat was een feestelijk moment. Dat laat de supermarktketen weten in een persbericht. ,,Klanten vinden onze winkel erg mooi en zijn blij dat de bekende gemoedelijke sfeer gewoon is gebleven”, aldus Bart Hoek.

De nieuwe winkel, gevestigd aan de Edeseweg 118, heeft een groot assortiment met veel verse producten. ,,Er zijn drie zelfscankassa’s en een Gall & Gall gemak. Het blijft nog even feest bij Albert Heijn Wekerom. Zo krijgen klanten woensdag 28 september gratis een portie poffertjes,’’ laat de supermarkt weten. Vanaf 3 oktober start er een actie waarbij je kunt sparen voor miniaturen van auto’s en trekkers. ,,Over een kleine twee jaar zal het weer feest zijn bij Albert Heijn Wekerom”, zegt Robert Hoek. ,,Dan verhuizen we naar een nieuw en groter pand, zo’n 200 meter verderop.” 

Albert Heijn Wekerom is open van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 20.00 uur. De winkel beschikt over parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Leven Dailah in teken van God na 'dieptepunt' studententijd Twintigers 22 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
Jonge scouts naar Zuid-Korea: 'Ik spaar al vijf jaar voor deze reis' 44 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
Barnevelder Andries (76) zwemt bijna dagelijks in Zeumeren 3 uur geleden
advertentie