Groot onderhoud aan Lunterse Klomperweg doorgeschoven

27 mei, 14:21 Verkeer en vervoer
Archief BDUmedia
Afbeelding

LUNTEREN Het geplande groot onderhoud aan de Klomperweg in Lunteren is doorgeschoven omdat de weg wordt heringericht. Wanneer de bouwwerkzaamheden van de Hulakker zijn afgerond is het de bedoeling om de Klomperweg te gaan herinrichten. Dat antwoordt het Edese college na schriftelijke vragen van Burgerbelangen. De partij heeft vastgesteld dat de verkeersveiligheid al enige tijd in het gedrang is, er dagelijks gevaarlijke uitwijkmanoeuvres plaatsvinden en het straatwerk is verzakt.

Tot het moment van herinrichting wordt volgens het college alleen klein onderhoud uitgevoerd ,,waarmee de rijbaan veilig wordt gehouden.” De voortgang en planning van de Hulakker wordt wel in de gaten gehouden. ,,De klinkerverharding in de Klomperweg is aangebracht na een rioolvervanging. Deze verharding wordt aangebracht omdat na graafwerkzaamheden nog eens kans bestaat op zetting in de onderg..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.