CDA: ‘Pak Veenburgerweg Zwartebroek in z’n geheel aan’

16 mei, 12:03 Verkeer en vervoer
Google Streetview
Afbeelding

ZWARTEBROEK De Barneveldse fractie van het CDA maakt zich zorgen over de geplande werkzaamheden aan de Veenburgerweg, in het buitengebied van Zwartebroek. In een recente brief van de gemeente Barneveld aan bewoners, wordt gemeld dat er nu vanwege onder meer geldtekort gekozen wordt voor aanpak van een deel van de weg, terwijl eerder zou zijn toegezegd dat de gehele weg verbeterd zou worden.

Het gaat hierbij om een weg van in totaal ongeveer een kilometer lang. Op de hoek met de Damweg zijn recent nieuwe woningen gebouwd. De bedoeling was dat, na afronding van dit project, de weg zou worden aangepakt met nieuw asfalt en bermbeton. ,,Maar nu hebben bewoners een brief van de gemeente ontvangen, waarin staat dat slechts de eerste tweehonder..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.