Opnieuw moeten tekstkarren vrachtverkeer uit Garderen weren

20 juli 2021 om 11:35 Verkeer en vervoer Archief BDU/Rik Bronckhorst
Afbeelding

BARNEVELD Opnieuw moeten tekstkarren bij rotondes ervoor zorgen dat doorgaand vrachtverkeer het dorp Garderen gaat mijden. De gemeente Barneveld gaat deze vrijdag 23 juli plaatsen. Vrachtvervoerders uit de regio krijgen bovendien een brief toegestuurd, met het verzoek een alternatieve route te nemen. Bewoners en ondernemers zijn echter niet blij dat een definitieve oplossing vooralsnog uitblijft.

Garderen zucht al jaren onder grote aantallen vrachtwagens die dwars door het dorp rijden. Zo ontstaan onveilige situaties in het dorp en bewoners wachten dan ook al lang op een oplossing. In het najaar zullen meer structurele maatregelen volgen, zo laat de gemeente weten. Zo zal de bewegwijzering op ANWB-worden worden aangepast. Daarnaast wordt..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.