Aanpak Churchillstraat start in 2022

20 juli 2021 om 10:37 Verkeer en vervoer Wouter van Dijk
De Churchillstraat ter hoogte van de kruising met de Koterweg in Barneveld.
De Churchillstraat ter hoogte van de kruising met de Koterweg in Barneveld.

BARNEVELD De aanpak en herinrichting van de Churchillstraat in Barneveld start op zijn vroegst na de zomer van 2022. Dat meldt de gemeente Barneveld. Dat is later dan aanvankelijk gepland, omdat de herinrichtingsplannen moesten worden aangepast. Als de Churchillstraat klaar is, volgt direct daarna aanpassing van de Rooseveltstraat.

Dat meldt gemeentewoordvoerder Inge Luigjes. ,,De voorbereidingen voor de herinrichting van de Churchillstraat zijn inmiddels opgestart.’’ Dat de plannen langer op zich lieten wachten, had volgens haar te maken met wijzigingen, door nieuwe inzichten op het gebied van klimaatadaptatie, fietsroutes en groenstructuur. ,,Zo is gezocht naar mogelijkh..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.