Bobby Schuller in Barneveld
Bobby Schuller in Barneveld Hour of Power

Hour of Power Live in Barneveld

Religie Deel je nieuws

Eindelijk was het zover. Dominee Bobby Schuller, voorganger in Shepherd’s Grove in Californië, kwam in de laatste week van september naar Nederland. Hij werd vergezeld door zijn vrouw Hannah. De eerste avond van het event Hour of Power LIVE was op 28 september vanuit de Midden-Nederland Hallen in Barneveld. 

Tijdens deze tour zijn er drie bijeenkomsten namelijk in Barneveld, Leiden en Drachten. De tour is volledig uitverkocht. Bobby Schuller sprak over het thema ‘Houd moed – geloven in onzekere tijden. Moeilijke tijden zijn er vooral in deze periode. En dat geldt wereldwijd. Tijdens de avond in Barneveld waren meer dan 2000 bezoekers.

De presentatie was in handen van Jan van den Bosch. Jan van den Bosch, is  presentator van het tv-programma Hour of Power op RTL5 en Family7 en voorheen ook bij de EO. Hij verheugt zich op de tour. “Het is ontroerend om te zien hoeveel de Schullers hebben betekend door de jaren heen, nu we al bijna 22 jaar Hour of Power uitzenden”.

Kickbokser Robbie Hageman, die eerder te gast was in het tv-programma van Hour of Power, werd uitgenodigd op het podium om iets te vertellen over de wonderen in zijn leven. De avond werd muzikaal omlijst door Elvis E., Sarah Grandpre en Remko Harms. Tijdens de bijeenkomst was er ook ruimte voor samenzang, geleid door Elvis E. Elvis E. geniet steeds meer bekendheid als gospelzanger in Nederland en heeft samengewerkt met gerenommeerde artiesten in Afrika. Hij zong bekende liederen, zoals: ‘Jezus Overwinnaar’ en ‘O Magnify the Lord’. Sarah Grandpre is solo-zangeres in het Hour of Power koor en dirigente van het kinderkoor Voices of Hope. Zij is geliefd zangeres bij de Nederlandse kijkers. Op prachtige wijze zong ze onder andere ‘The Prayer’. Remko Harms wist met zijn liederen, zoals ‘Because He lives’ veel mensen te raken. Tot slot vertolkte het drietal op prachtige wijze het bekende lied ‘The Blessing’. 

Door de tour te organiseren, hoopt Hour of Power op deze wijze de liefde van Jezus door te geven en de mensen kennis te laten maken met God. Chris Tims, directeur van Hour of Power Nederland: “We willen mensen handvatten geven voor een leven en relatie met Hem.” De organisatie doet dit onder andere met televisiekerkdiensten op RTL5 en Family7, maar ook met de HOOPlijn en het gebedsteam.

advertentie
advertentie