Wim Oosterwijk (SGP): ‘Barneveld is voor mij een heel mooie uitdaging’

do 12 mei, 17:16 Politiek
Gemeente Nijkerk
Wim Oosterwijk.
Wim Oosterwijk.

BARNEVELD SGP-politicus Wim Oosterwijk uit Hoevelaken heeft er heel veel zin in om straks als wethouder voor de gemeente Barneveld aan de slag te gaan. ,,Ik zie in Barneveld een heel mooie uitdaging. Het is voor mij een mooie en herkenbare gemeente. Al zal ik me de komende tijd nog wel even goed moeten inlezen.’’

Barneveld is voor de 54-jarige inwoner van Hoevelaken zeker geen onbekend gebied. ,,Ik kom er geregeld en ik ken er veel mensen. Ook zittende wethouders Bennie Wijnne en Hans van Daalen ken ik al langer, bijvoorbeeld binnen bestuurlijke samenwerking binnen regio’s FoodValley en Amersfoort.’’ Ook met burgemeester Jan Luteijn heeft Oosterwijk eerder al eens kennis gemaakt.

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.