Afbeelding
Foto eigen materiaal

Jaloezieen-fabriek.nl lanceert elektrische vouwgordijnen in Nederland

Partnercontent

Vouwgordijnen zijn de perfecte keuze wanneer u een klassieke sfeer wilt creëren in uw huis. Ze geven uw kamers een klassiek en warm gevoel. Of u kamer nu kleine of grote ramen heeft, elektrische vouwgordijnen zijn de nieuwe manier van leven! Dit product creëert comfort en tevens beschikt u direct over temperatuurcontrole in uw kamers.

We gebruiken Brel en Somfy motoren en deze kunnen worden verbonden met een mobiele app of een afstandsbediening. U kunt kiezen uit meer dan 500 stoffen die tevens beschikbaar zijn voor matchende gordijnen. De stoffen zijn transparant en wij bieden een uitgebreide collectie voeringen die u kunt gebruiken, indien u wilt beschikken over thermische of verduister eigenschappen. De verduister voering is onze aanbeveling voor slaapkamers. Voor meer informatie klikt u hier op Vouwgordijnen

Onze fabriek produceert ook houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en verticale lamellen. Deze producten zijn zeer eenvoudig te installeren. Montage kost maximaal 20 minuten per product. Onze shutters zijn tevens gemakkelijk te installeren. Onze prijzen zijn lager als bij de concurrent, doordat u rechtstreeks van de fabriek koopt. Elke jaloezie, gordijn, of houten shutter wordt volledig op maat voor u gemaakt om in uw specifieke raam afmeting te passen.

Voor meer informatie gaat u naar Jaloezieënfabriek.

advertentie
advertentie