Afbeelding
Aangeleverde foto

Een nieuwe autoverhuur platform verovert Nederland: Oscar

Partnercontent

De meeste ondernemers in de autoverhuurbranche hebben sinds 2020 steeds te maken gehad met een extreme omzetdaling van 73%. Het toerisme beleeft gelukkig sinds kort een heropleving, zowel nationaal als internationaal, wat de vraag naar autoverhuur diensten ook heeft doen toenemen.

De meeste gebruikers zijn gezinnen die op gelokaliseerde plaatsen, zoals luchthavens, voertuigen huren voor meer comfort vanaf het moment dat ze landen tot het moment dat ze terugvliegen.

Oscar, een unieke aanbod op de autoverhuurmarkt

Oscar, een Deense autoverhuurbedrijf dat in heel Nederland plaatselijke verhuurdiensten aanbiedt, is een voorbeeld van hoe de autoverhuursector zich herstelt. Het autoverhuur bedrijf, dat nu in Barneveld beschikbaar is, maakt de automatisering en optimalisering mogelijk van alle bedrijfsactiviteiten, waaronder reserveringen, voertuig- en wagenparkbeheer, herhalende facturen, en klantondersteuning in real time.

Er zijn momenteel meer dan 30 onafhankelijke franchise-vestigingen in Nederland voor het Oscar autoverhuur platform. Ze streven ernaar autoverhuur diensten aan te bieden tegen lage prijzen met hoogwaardige ondersteuning en service op ongeveer 200 locaties in heel Nederland. Ze trachten de beste autoverhuurder in Nederland te zijn en stellen alles in het werk om hun klanten tevreden te stellen.

Afhankelijk van het soort voertuig dat je nodig hebt, kun je op hun platform kleine auto’s, bestelbussen, personenbussen, en zelfs verhuisbussen vinden. Je kunt al een auto huren voor 34 euro per dag, gratis kilometers krijgen, en ongebruikte kilometers opsparen voor toekomstige boekingen.

Met het huuraanvraagformulier kiezen gebruikers eenvoudig het type voertuig dat ze nodig hebben, selecteren de ophaalplaats, en geven de huurperiode op. Ze kunnen extra kilometers of accessoires (indien nodig) toevoegen als ze een voertuig gekozen hebben dat aan hun behoeften voldoet.

Tenslotte registreert de gebruiker zijn persoonlijke gegevens en bepaalt de betalingswijze om een bevestiging per e-mail en sms te ontvangen voor het gebruik van de auto. De firma vindt het belangrijk de nadruk te leggen op de verhuur processen en om ongemakken bij de klanten te voorkomen.

Volgens organisaties die opkomen voor de belangen van de gebruikers, rekenen sommige bedrijven gemiddeld tussen €130 en €175 huur per dag, terwijl in een normale situatie de prijs rond de €50 of zelfs €30 zou kunnen liggen. Met hun startprijs van €34 komt Oscar dicht in de buurt van de laagste adviesprijs.

De broers Dannie Hansen en Christian Pallesen zitten achter Oscar autoverhuur. Beiden zijn bekende gezichten in Europa’s startup gemeenschap, doordat ze verschillende succesvolle bedrijven oprichten, waaronder Nordic Oil, een van Europa’s grootste producenten van CBD olie.

advertentie
advertentie