Afbeelding
Foto Pexels

De beste sim only deal vinden doe je zo

23 mei 2022 om 20:54 Partnercontent

De interesse in sim only abonnementen is de afgelopen jaren flink gestegen. Steeds meer consumenten zien in dat het zeer voordelig is om een sim only abonnement af te sluiten. 

Daarnaast geven veel providers ook de mogelijkheid om het abonnement tussentijds te wijzigen. Ook zijn er inmiddels diverse providers die onbeperkte bundels aanbieden. Zeker voor de mensen die veel gebruik maken van het mobiele internet is dit echt een uitkomst.

Bij een sim only abonnement betaal je alleen voor het abonnement, een telefoon moet je zelf regelen. Consumenten kiezen er bijvoorbeeld voor om nog even door te gaan met de huidige toestel omdat deze nog in prima staat is. Maar er zijn ook mensen die een refurbished toestel aanschaffen bij een externe partij en zo ook flink besparen op de kosten voor een nieuw toestel. 

Welk sim only abonnement past bij jou?

Wanneer je bezig bent met sim only vergelijken, dan kom je erachter dat er heel erg veel keuze is. Dus hoe kom je er nu achter welk abonnement het beste bij jou past? De meest eenvoudige manier is om te kijken naar je huidige verbruik. Meestal kun je inloggen in het systeem van je huidige provider, vaak kan het ook via de app. 

In je account kun je vervolgens zien wat je verbruikskosten zijn. Ook is het goed om te kijken of je vaak over je huidige bundel heen gaan en dus moet bijbetalen. Als je een goed beeld hebt van je huidige verbruik kun je dit als uitgangspunt gebruiken in een vergelijkingswebsite voor sim only abonnement. Maar als je bijvoorbeeld wat meer data wilt gaan gebruiken, kun je dit natuurlijk ook invoeren. De beste aanbiedingen worden vervolgens voor je geselecteerd. 

Flexibiliteit of extra korting?

Bij veel sim only providers heb je de mogelijkheid om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten. Bij dit abonnement zit je dus nergens aan vast en kun je iedere maand opzeggen. Maar vaak kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een 1-jarig of 2-jarig abonnement af te sluiten, daar krijg je dan extra maandelijkse korting voor terug. Het is dus goed om jezelf af te vragen of je flexibiliteit wilt of juist zoveel mogelijk korting wilt op je abonnement. 

advertentie
advertentie
advertentie