Afbeelding
Foto door Mikhail Nilov via Pexels

Deskundig zitadvies vergroot comfort stoelen en banken

Partnercontent

Zit jij niet meer helemaal lekker op je bank of stoelen? Dan is het waarschijnlijk tijd voor wat nieuws. Ga hierbij niet over één nacht ijs en kijk niet alleen naar een mooie vormgeving. Een zitmeubel gaat als het goed is jarenlang mee en moet echt comfortabel zijn. Vind jij optimaal zitcomfort en een mooi design belangrijk? Laat je dan adviseren door de experts van Easysit Barneveld. De showroom staat er vol met relaxbanken en -stoelen van absolute topkwaliteit. 

Goed zitmeubilair

Het belang van goed zitmeubilair wordt nogal eens onderschat. Door verkeerde stoelen en banken kun je helaas allerlei gezondheidsklachten, zoals rugpijn of een stijve nek, ontwikkelen. Verder wil je uiteraard goed kunnen ontspannen tijdens het zitten. Om te garanderen dat je goed en comfortabel zit, is een ergonomische vormgeving van je stoel of bank onontbeerlijk. Laat je bij de aankoop van nieuw zitmeubilair altijd adviseren. Hierbij staat centraal dat je wervelkolom goed ondersteund wordt. De deskundige medewerkers van Easysit helpen je graag op dit vlak. Ze helpen je bij het bepalen van de juiste zithoogte, zitdiepte en zithoek van je nieuwe relaxfauteuil. Ook geven ze advies over de juiste instelling van armleggers, een neksteun en lende-ondersteuning. Al deze punten bij elkaar zorgen ervoor dat jij straks zoveel mogelijk van je nieuwe stoel of bank geniet.

Veel opties

Een design relaxbank of -fauteuil van Easysit is op maat te maken en je ontvangt vijf jaar garantie op je aankoop. Je hebt de keuze uit vele modellen, kleuren en stoffen (ook leer). Het aantal opties is  ontzettend groot. Kies bijvoorbeeld voor een nekkussen, een lendepomp of een elektrische hoofdsteun. Ook qua stoelpoten en armleuningen heb je het voor het uitkiezen. Een comfortbank is te leveren in drie verschillende breedtes en te voorzien van een relaxfunctie. Zo’n systeem biedt je de mogelijkheid om met de voeten omhoog te gaan zitten. Je kunt kiezen voor een rechte bank of een hoekbank. De bediening van de verstelbare relaxstoelen en -banken kan handmatig of automatisch zijn. Bij een elektrisch systeem is het aan jou of je een exemplaar met een accu of een snoer wilt. Kies bijvoorbeeld voor een model met een moderne sierlijke belijning of een stijlvolle klassieke vormgeving. 

Gemak ervaren

Het enorme gemak van een relaxfauteuil of -bank moet je zelf ervaren. Kom naar de showroom en neem de proef op de som. Probeer verschillende modellen uit en ontdek de vele mogelijkheden. Zie en voel voor jezelf hoe comfortabel deze zitmeubels zijn. Test hoe eenvoudig je de relaxbanken en comfortstoelen in verschillende standen zet. Zo kun je de voetklep omhoog brengen als je graag half liggend wilt relaxen met de benen languit. Of zet de rugleuning in een handomdraai een stukje verder naar achteren. Al doende vind je jouw ideale instelling, bijvoorbeeld om in een ontspannen houding naar je favoriete tv-serie te kijken. Mocht je niet in staat zijn om de showroom te bezoeken, dan bieden we je graag de mogelijkheid om thuis te proefzitten. 

advertentie