Afbeelding
Foto: Shutterstock

Hoe werkt het versturen van brievenbuspakjes?

3 november 2021 om 07:30 Partnercontent

Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw; allemaal feestdagen waarbij de meeste webshops veel pakketjes worden besteld en verzonden. Wil jij deze drukke feestperiode overleven zonder stress? Zorg ervoor dat jij het versturen van brievenbuspakjes helemaal onder de knie hebt.

Is het versturen van brievenbuspakjes ingewikkeld?

Hier kunnen we kort over zijn: nee! Je verstuurt gemakkelijk brievenbuspakjes. Het pakje moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat het pakje door de brievenbus past. Wil je hier zeker van zijn? Koop dan de brievenbusdoosjes, deze hebben in ieder geval de goede maten. Zorg ook voor een geldig verzendlabel op het doosje. Maak een verzendlabel aan via de website van PostNL en print deze makkelijk uit. Je kan dit ook doen bij een verzendpunt van PostNL, als jij je pakketje aanmeldt krijg je ook een label.

Hoe houd ik het verzenden gemakkelijk bij?

Het kan lastig zijn om het overzicht te bewaren over de pakketjes als je er veel moet versturen. Daar hebben wij gelukkig iets op gevonden. Met KeenDelivery kan je al je zendingen bijhouden in één verzendportal. Voeg handmatig zendingen toe, of direct uit de webwinkelsoftware zoals Magento en CCV Shop. Daarnaast kan je de zending gemakkelijk volgen via verschillende zoekcriteria. Schakel gemakkelijk tussen verschillende vervoerders en maak gebruik van verschillende plugins. Het versturen van webshop pakketten wordt zo heel gemakkelijk. Jij komt de drukke dagen absoluut door!

Is het verzenden van brievenbuspakjes duur?

Het versturen van brievenbuspakjes kan een mooie uitkomst voor jou zijn. Het versturen van brievenbuspakjes is namelijk een stuk goedkoper dan het versturen van andere pakketten. Kleine artikelen met een afmeting van 38 x 26 x 3 cm en lichter dan 2 kilogram stuur je eenvoudig op. Het versturen van een paar slippers, een nieuw boek of zelfs een bosje tulpen wordt een eitje!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie