Afbeelding
Foto door form PxHere

Lekker de deur uit met de feestdagen

11 oktober 2021 om 11:19 Partnercontent

De leukste uitjes voor tijdens de feestdagen

Wil je lekker de deur uit met de feestdagen? De feestdagen zijn de periode waarin veel mensen er even op uit gaan. Om te ontspannen en om even samen te zijn met familie. Wij zochten uit welke plekken je zeker eens moet bezoeken, zoals een vakantiepark in Emmen. Lees snel verder en ontdek welke prachtige steden je zeker moet bezoeken tijdens de feestdagen.

Bezoek Nijmegen

Breng een bezoek aan Nijmegen en overnacht in een vakantiepark in Nijmegen. Ben je dol op de natuur, dan kun je je niet alleen op het vakantiepark goed verblijven, maar je ook daarbuiten goed vermaken. Bezoek het Goffertpark of ga naar de Waalkade. Hier kan je aan de rivier van een prachtig uitzicht genieten. De restaurantjes in deze gezellige stad stralen veel sfeer uit. Nijmegen kent een bruisend nachtleven. Bezoek een concert in Doornroosje, kijk een nieuwe arthouse film in LUX of neem eens een kijkje bij kunstcentrum de Lindenberg. Nijmegen is de plek waar je zijn moet tijdens de feestdagen.

Bezoek Emmen

Ook een bezoek aan Emmen tijdens de feestdagen is zeker de moeite waard. Verblijf in een vakantiepark en verken de vele musea in deze prachtige stad. Denk aan Museumboerderij De Nabershof, het Centrum Beeldende kunst in De Fabriek, het FC Emmen Museum en het oorlogsmuseum. Ben je meer een liefhebber van de natuur, dan zal je in deze stad zeker aan je trekken komen. Emmen is namelijk een zeer groene stad. En dat merk je meteen als je hier een bezoek aan brengt. Je zal hier diverse mooie parken tegenkomen en vele uitgestrekte bossen.

Bezoek Amsterdam

Bezoek onze mooie hoofdstad Amsterdam tijdens de feestdagen. Hier is namelijk van alles te doen. Zo heeft Amsterdam diverse musea, zoals het Van Gogh Museum, Het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum. Of ga met de kinderen naar het NEMO science museum. Vaar met een rondvaartboot over de grachten en ontdek meer van deze unieke stad. Ben je dol op shoppen? Amsterdam is een waar shopwalhalla en vooral de P.C. Hooftstraat is een straat waar je zeker eens geweest moet zijn. Ga tussendoor langs een van de gezellige cafés of restaurants om te lunchen. Deze zijn er namelijk genoeg in Amsterdam, waardoor je snel een fijne eetgelegenheid zal kunnen vinden.

Weet jij al waar je naartoe gaat tijdens de feestdagen?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie