Afbeelding
Photo by Esteban Bernal on Unsplash

Meer aandacht voor onderbroeken voor heren graag!

Partnercontent

Gek is dat eigenlijk. Hoewel de onderbroeken heren toch een voorname positie heeft, wordt er zelfs door de moderne en modebewuste man erg weinig aandacht besteed aan de onderbroek. Ja, het merk doet er toe. Voor de rest schijnt het niet echt uit te maken wat gedragen wordt.

Een indrukwekkend groot aanbod

Een ding is zeker als het om onderbroeken heren gaat; er is ruim voldoende keuze. Het aanbod is indrukwekkend groot om nog maar te zwijgen over het aantal aanbieders op de markt. Je hebt ze in heel felle kleuren, in heel goedkope uitvoeringen en je hebt de dure onderbroeken van de bekende merken. Die merken werken als een magneet. Voor het overige zijn er maar weinig mannen die gericht naar een onderbroek zoeken laat staan dat ze in een winkel vragen naar de pasvorm.

Er mag best wat meer aandacht zijn voor de onderbroek voor heren

De onderbroek zit direct op de huid. Alleen al om die reden zou er toch wel wat meer aandacht mogen zijn voor de onderbroek. Een goede onderbroek  is zacht en rekbaar, is goed afgewerkt en vocht en temperatuur regulerend. De ideale onderbroek is daarnaast ook nog eens hypoallergeen. Het materiaal is dus erg belangrijk, zeker als je een wat gevoelige huid hebt. Maar nee, de mannen kijken liever naar het merk en het merkteken. Ze doen er zichzelf mee tekort.

In de klassieke Y-vorm maar met uitstekende pasvorm

Er zijn in de loop der jaren verschillende onderbroeken voor heren op de markt gekomen. In feite zijn er drie modellen die je leidend zou kunnen noemen. Ja, de traditionele slip is daar één van. De onderbroek heeft de klassieke Y-vorm, biedt prima ondersteuning en een meer dan goede pasvorm. In feite is er helemaal niets mis met deze inderdaad wel wat traditionele onderbroek voor heren. Dan heb je de boxer met korte pijp. Deze onderbroek is wat moderner en heeft een simpel silhouet. Deze onderbroek geldt als perfect voor onder de slim fitted broek. De onderbroek rust uitstekend op de heupen en geldt ook al als perfect voor mannen met dunne benen.

Niets lijkt onmogelijk als het om een boxershort gaat

De boxershort is de derde variant, en wellicht wel de meest bekende van de drie.  Deze onderbroek voor heren is de meest ademende van de drie. Aan de andere kant is het veel minder geschikt voor onder slim fitted/skinny fitted. De stof kruipt omhoog namelijk. Het aanbod boxershorts is aan de andere kant weer indrukwekkend groot. Het kleurenpalet is groot, de motieven en patronen ontelbaar en je hebt ze in alle maten en uitvoeringen. Kwaliteit zou een voornamere rol moeten spelen, als we kijken naar onderbroeken voor heren. Want het is hoe je het ook wendt of keert een belangrijk kledingstuk, dat bovendien direct op de huid zit. Daarom zou je als man toch alleen maar genoegen mogen nemen met de beste materialen. Gek genoeg is vooralsnog alleen het merk erg belangrijk als het om de keuze voor een onderbroek gaat.

advertentie
advertentie