Afbeelding
Bram van den Heuvel

Crescendo trekt volle zaal met kerstconcert

11 december 2022 om 19:29 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag verzorgde het fanfareorkest van Crescendo Voorthuizen, samen met projectkoor en band, haar spetterende kerstconcert genaamd: ‘A Christmas Celebration’. 

Het was een gezellige en sfeervolle avond, met een doorlopend programma aan gospel- en popmuziek. De ruim 300 bezoekers werden vooraf warm onthaald door het opleidingsorkest van Crescendo Voorthuizen. Vervolgens opende het fanfareorkest, beiden orkesten onder leiding van Vincent Verhage, het concert. 

Speciaal ter gelegenheid van het concert werd een projectkoor samengesteld, bestaande uit vijftig zangers/zangeressen uit Voorthuizen en omstreken. Het projectkoor, onder leiding van Diane Ranselaar, werd door zowel live band als fanfareorkest begeleid. Het fanfareorkest en projectkoor wisselden elkaar vloeiend af en uiteraard werden ook enkele nummers samen uitgevoerd. Gelijkerwijs werd ook het publiek zo nu en dan meegenomen in de zang, wat het concert tot een gemoedelijke en interactieve avond maakte. Een unieke samenwerking die veel bekijks trok met haar ruim 300 bezoekers. 

Voor verdere belangstelling van Muziekvereniging Crescendo kunt u een kijkje nemen op https://crescendo-voorthuizen.nl/. Het eerstvolgende optreden is het jaarlijkse lenteconcert op zaterdag 18 maart in Ontmoetingscentrum De Eng in Voorthuizen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie