voorbeeld luxe bonbondoosje
voorbeeld luxe bonbondoosje Choco & Zo Barneveld

Corona "proef " Chocolade actie Toon Hermans Salon

19 november 2020 om 14:30 Overig Deel je nieuws

Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis zwaar. Voor dit jaar hadden wij op 13 juni j.l. een mooi familie evenement gepland op het Schaffelaarerf in Barneveld. Hierbij was er voor een ieder wat wils en had iedereen op een ongedwongen manier kennis kunnen maken met Toon Hermans Salon. Helaas trok corona trok een streep door de meeste evenementen, zo ook dat van ons. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders. Bovendien zijn er allerlei mogelijkheden om met onze vrijwilligers te praten. We kunnen je bellen of videobellen, er zijn 1-op-1 gesprekken mogelijk in ons inloophuis of bij je thuis. Ook is er een maandelijks spreekuur op elke eerste woensdag van de maand van 17.00u tot 19.00u. Hierbij kun je al je vragen stellen en kunnen we je eventueel doorverwijzen. Meer informatie hierover vind je op onze website www.toonhermanssalonbarneveld.nl. 

Dat ons inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! We hebben een corona “proef” chocolade actie opgezet. Wil je ons steunen door onze heerlijke bonbons te kopen? Deze lekkere, homemade chocolaatjes zijn afkomstig van @Choco & Zo Barneveld. Toon Hermans Salon heeft samen met de eigenaren Marc en Christa een selectie van 9 bonbons gemaakt. De chocolaatjes zitten een prachtig geschenkdoosje met een strik er om heen. Een verrukkelijk kadootje voor jezelf of om weg te geven tijdens de feestdagen.  Per stuk kosten ze Eur 7,95. Je kunt er zoveel bestellen als je wil!. MAAR….OP = OP. Er zijn maar 200 luxe bonbondoosjes beschikbaar! Wacht dus niet te lang met bestellen

De actie loopt tot en met dinsdag 15 december 20.00u. Afhalen kan op zaterdag 19 december a.s. tussen 11.00u en 14.00u bij ons inloophuis aan de Krommestraat 4 in Barneveld. Uiteraard corona”proef”!

Je kunt de doosjes bestellen via onze actiesite door het bedrag te doneren. Je ontvangt daarna nog een bevestigingsemail waardoor je bestelling definitief wordt. Bestellen en betalen kan via onderstaande link:

https://acties.kwf.nl/fundraisers/inloophuistoonhermanssalonbarneveld

Liever alleen een donatie? Daar worden we heel blij van. Ook dat kun je doen via onze actiesite. We zouden het leuk vinden als je een reactie achterlaat op onze site! Alvast bedankt!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie