Promo foto voor Alpha Senioren
Promo foto voor Alpha Senioren Alpha NL

Ontmoeten-Vragen-Ontdekken bij Alpha Senioren in Voorthuizen

12 november 2020 om 21:28 Overig Deel je nieuws

Ontmoeten | Wat is Alpha – Senioren?

Alpha – Senioren is speciaal bedoeld voor personen vanaf 60 jaar. In veertien bijeenkomsten gaat u op een heldere en aansprekende manier in gesprek over thema’s rondom het christelijk geloof, zoals: Wie is Jezus? Hoe leidt Gods ons? Bidden: waarom en hoe?

Iedere bijeenkomst begint met een lekkere lunch. Vervolgens is er een inspirerend praatje, waar u over doorpraat met andere deelnemers in een vaste kleine groep.

Vragen & Ontdekken | Waarom Alpha – Senioren?

Vorige deelnemers zeggen: ‘Ik ben blij met een Alpha speciaal voor Senioren. Je zit toch in dezelfde levensfase. Je denkt inmiddels op een andere manier na over het leven, zo in ‘de avond van het leven’. Je deelt dezelfde generatie, dingen die gebeurd zijn. Dat is toch anders.’

Op Alpha – Senioren gaat u op een ontspannen en respectvolle manier met generatiegenoten in gesprek over levensvragen. U herkent uzelf in elkaars verhalen en maakt nieuwe contacten. Juist in de coronatijd is het belangrijk om naar elkaar om te kijken!

Wanneer?

Start: Dinsdag 12 januari 2021

Tijd: 12.30 – 15.15 uur (we starten met een lunch)

Plaats: Aan de Ruijterlaan 4 te Voorthuizen

Bij: Evangeliegemeente De Kandelaar

Kosten: Het is gratis!

Wilt u meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Email dan naar: bze@egdekandelaar.nl of neem contact op met:  Jan Visscher: 06-11106377, Ida van Galen: 06-14350605 of Carolina Lanting: 06-53533463.

advertentie
advertentie
advertentie