Online verkoping t.b.v. Stichting Ontmoeting

7 november 2020 om 00:05 Overig Deel je nieuws

BARNEVELD - Inmiddels organiseren wij als comité Barneveld van Stichting Ontmoeting al diverse jaren een gezellige Herfstfair in Otterlo, maar helaas heeft deze dit jaar niet plaats kunnen vinden vanwege COVID-19.

De stichting loopt door het wegvallen van de vele activiteiten veel geld mis dat ze hard nodig hebben. Daarom hebben we als comité een tijdelijke webshop gestart, waarop een aantal producten staan die (deels) ook op de Herfstfair verkrijgbaar waren. Deze heerlijke producten kunnen we u te koop aanbieden met aan diverse lokale bedrijven. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Ontmoeting!

De feestdagen staan weer voor de deur en dan kunnen we best wat lekkers in huis hebben. Voor uzelf, maar ook om weg te geven natuurlijk! De verkoop duurt nog tot begin december! 

We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op deze webshop: www.steunontmoeting.nl

Kleurwedstrijd
Naast de verkoop van producten houden we ook een kleurwedstrijd. Niet alleen voor kinderen, maar ook één voor volwassenen. Kleur mee en maar kans op één van de cadeaubonnen van De Boekenkamer in Kootwijkerbroek. De kleurplaten en alle info staan op de website www.steunontmoeting.nl.

Helpt door een bestelling te plaatsen onze arme en eenzame medemens. Alle info over het bestellen, afhalen/bezorgen en de stichting kunt u vinden op de genoemde website.

We zeggen u alvast heel hartelijk. We zien uw bestelling met belangstelling tegemoet!

Stichting Ontmoeting comité Barneveld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie