Verrukkelijke complimenten

13 augustus 2022 om 12:05 Opinie Opinie Getty Images/iStockphoto
Afbeelding

BARNEVELD Het was de laatste weken kommer en kwel aan het politieke front in Barneveld, behoudens een bescheiden liberale oprisping over meer cameratoezicht (op alle crises aan het Binnenhof mag ik hopen!), maar dankzij de SGP begint het politieke circus al in augustus weer een beetje op gang te komen, want enkele reformatorische mannenbroeders (lees: raadsleden) hebben een complimentenregen bedacht om de hittegolf aan klachten aan en over de gemeentelijke organisatie te weerleggen.

Pfff, dan haal je wel wat aan zeg. Het gaat volgens de heren Flier en Boswijk in schriftelijke vragen aan het college niet alleen om burgers via de gemeentelijke website de kans te bieden complimenten uit te delen aan ambtenaren die hun werktaak voorbeeldig vervullen, maar in één adem krijgt ook de Barneveldse gemeenteraad en de media er weinig ..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.