JFC Barneveld neemt ‘afscheid’ van de jaren tachtig

22 juli 2021 om 11:21 Onderwijs JFC
De nieuwe aula van het Johannes Fontanus College in Barneveld.
De nieuwe aula van het Johannes Fontanus College in Barneveld.

BARNEVELD Het binnenwerk van de grootscheepse renovatie van het Johannes Fontanus College (JFC) in Barneveld is zo goed als afgerond. De komende weken zijn de kantoren nog aan de beurt en wordt de buitengevel aangepakt. Ook moeten er nog 450 zonnepanelen op het dak bijkomen. ,,We zijn aan het afronden, maar we zijn nú al dik tevreden.’’

Verschillende delen van de nieuwbouw en renovatie van de middelbare school aan de Wethouder Rebellaan zijn enkele weken geleden al opgeleverd, zoals de vernieuwde aula, de boulevard die op verschillende verdiepingen aan het pand is vastgeplakt, de gymzalen en de splinternieuwe collegezaal. ,,Die laatste zaal noemen verschillende leerlingen geksc..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.