Nieuwe Emmaüskerk in Barneveld in september af

21 jan, 12:00 Nieuwbouw
Ben Bläss
Kerkbestuurslid Arie van der Vliet en organist Ali de Boer onthulden woensdag het bouwbord bij de Emmaüskerk in Barneveld.
Kerkbestuurslid Arie van der Vliet en organist Ali de Boer onthulden woensdag het bouwbord bij de Emmaüskerk in Barneveld.

BARNEVELD Met enige vertraging door aanpassing van plannen en nieuwe procedures, gaat de grote transformatie van de oude Bethelkerk naar de nieuwe Emmaüskerk in Barneveld nu van start. De bestaande kerk wordt aangepakt en er komt een nieuwbouwgedeelte bij. De nieuwe kerk wordt in september of oktober opgeleverd.

Met de onthulling van het bouwbord aan de Groen van Prinstererlaan, door kerkbestuurslid Arie van der Vliet en organist Ali de Boer, werd woensdag officieel de aftrap gegeven voor het sluitstuk van ‘operatie Emmaüskerk’. Nadat afgelopen maanden al voorbereidend renovatiewerk werd uitgevoerd, start nu ook de bouw voor de uitbreiding van de nieuwe kerk. Uitgangspunt is dat de bouwwerkzaamheden nog vóór de bouwvak zijn afgerond, zo..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.