‘We weten niet wanneer ik weer de oude ben’

13 augustus 2022 om 08:18 Mensen Tips van de redactie Pauw Media
Miranda Blankespoor en haar moeder Marry van Veldhuizen, die haar dochter opgaf voor de ballonvaartactie.
Miranda Blankespoor en haar moeder Marry van Veldhuizen, die haar dochter opgaf voor de ballonvaartactie.

BARNEVELD Dertig keer overgeven op een dag: tijdens haar beide zwangerschappen was dat voor Miranda Blankespoor (27) geen uitzondering. Vier jaar na de geboorte van haar jongste dochter tobt de Barneveldse nog altijd met haar gezondheid. Reden voor moeder Marry van Veldhuizen om haar op te geven voor de ballonvaartactie. ,,Soms snap ik niet hoe ze het allemaal doet.”

Jong, fris, verzorgd en opgewekt: dat is wat je ziet wanneer je naar Miranda Blankespoor kijkt. Op het eerste gezicht lijkt er misschien geen vuiltje aan de lucht, maar schijn bedriegt: de Barneveldse heeft al vier jaar lang ernstige lichamelijke problemen. Juist het feit dat daar aan de buitenkant niets van te zien is, maakt het voor haar zo la..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.