‘We zijn allebei recht voor zijn raap’

17 jan 2022, 12:43 Mensen
Pauw Media
Jan en Sjaan van Rossum kregen vanmorgen de burgemeester op bezoek vanwege hun 65-jarig huwelijksjubileum.
Jan en Sjaan van Rossum kregen vanmorgen de burgemeester op bezoek vanwege hun 65-jarig huwelijksjubileum.

DE GLIND Sinds hun trouwdag wonen Jan en Sjaan van Rossum aan de Schoonderbekerweg tussen De Glind en Achterveld. ,,Deze plek is onze derde woning aan dezelfde straat”, zegt Jan. Burgemeester Jan Luteijn kwam hen maandagmorgen feliciteren met hun 65-jarig huwelijk. De bloemen ontving het echtpaar vorige week dinsdag al op hun trouwdag voor de burgerlijke gemeente.

Met de nodige kwinkslagen vertellen Jan (91) en Sjaan (89) dat hun verkering drie keer is uitgegaan, maar dat Sjaan toch nog voor een vierde keer is teruggekomen. Sjaan: ,,Wij zijn allebei gezegend met een goede gezondheid. We genieten ook van onze kinderen en kleinkinderen die niet al te ver van ons af wonen. Als we achterom kijken, is de tijd echt omgevlogen. We zijn allebei..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.