‘We laten omikron niet onze vakantie verpesten’

4 december 2021 om 06:45 Mensen Tips van de redactie Van der Heijden
Saralie van der Heijden en haar vriend Arjan op safari.
Saralie van der Heijden en haar vriend Arjan op safari.

BARNEVELD/KAAPSTAD Ze was nog maar net een week met haar vriend op reis door Zuid-Afrika en Eswatini, of de ‘bom ontplofte’ in het land waar vorige week plots een nieuwe variant van het coronavirus werd ontdekt. Het lijkt er vooralsnog op dat het tweetal straks gewoon kan terugvliegen, al blijft dat nog enigszins onzeker. ,,We zien wel. Een ding is wél zeker: we laten omikron niet onze vakantie verpesten.’’

Paniekvoetbal. Daar had de 34-jarige oud-Barneveldse Saralie van der Heijden deze keer tijdens haar vakantie écht geen zin meer in. ,,Twee jaar geleden heb ik door de coronacrisis al halsoverkop terug moeten reizen vanuit Zuid-Afrika, dat liet ik me geen tweede keer gebeuren’’, zegt ze door de telefoon, vanuit zonnig Zuid-..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.