Afbeelding
Ted Walker

Zoekactie vermist meisje in omgeving Otterlo en Wekerom

27 oktober 2021 om 21:12 Mensen

OTTERLO In de zoektocht naar het vermiste 17-jarige meisje uit Heveadorp wordt woensdagavond een grote actie gehouden in de omgeving van Otterlo en Wekerom. De politie heeft onder meer een Burgernet oproep verstuurd. Naar aanleiding van twee tips die bij de politie binnen zijn gekomen wordt er nu gezocht in deze omgeving. Bij de zoekactie wordt ook de politiehelikopter ingezet. Het kan zijn dat die soms laag overvliegt.

Het meisje verblijft vermoedelijk ergens tussen Otterlo en Wekerom, meldt de politie in het Burgernet bericht. Ze houdt zich vermoedelijk op in bosjes of in tuinen van woningen. Om 21.45 uur meldt de politie dat het meisje nog niet gevonden is. Mensen in de omgeving Wekerom en Otterlo wordt gevraagd in schuurtjes en stallen te kijken of het meisje daar is.

De politie zocht maandag al (zonder resultaat) in de omgeving van de Doctor Hartogsweg in Ede naar het meisje en dinsdag werd de zoekactie flink opgeschaald toen ook het Veteranen Search Team mee ging helpen. Zij zochten onder meer in de omgeving van de Ginkelse Heide en bij Doorwerth naar het meisje.

Er zijn grote zorgen over haar gezondheid, maar de politie denkt niet dat er anderen betrokken zijn bij haar vermissing. Woensdag is in de omgeving van Oosterbeek vanuit de lucht met een politiehelikopter en een drone gezocht naar de tiener. In de bossen tussen Heveadorp en Oosterbeek heeft een videoauto met infraroodcamera rondgereden. In de uiterwaarden van de Neder-Rijn tussen Heveadorp en Oosterbeek is gezocht met honden en paarden.

Omdat alle zoekacties tot nu toe nog niet geleid hebben in het vinden van het meisje, heeft de politie eerder op woensdag ook een foto en de naam van haar gedeeld. Later op woensdag is in overleg met de familie een Vermist Kind Alert verspreid. Ook op sociale media is een oproep geplaatst.
Het gaat om een 17-jarig meisje van ongeveer 1.65 meter lang. Ze heeft een tenger postuur en bruin halflang krullend. Ze droeg bij haar verdwijning Adidas gympen, een beige/witte hoody en een zwarte Adidas broek met witte strepen. Mogelijk heeft zij een witte deken bij zich.

Mensen die het meisje zien of weten waar ze is kunnen contact opnemen met de politie op tel. 1-1-2.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie