Afbeelding
Pauw Media

Hoog (verrassings)bezoek voor burgemeester Van Dijk

Mensen

BARNEVELD Burgemeester Asje van Dijk zat woensdagmiddag nietsvermoedend in een overleg met zijn opvolger Jan Luteijn, toen er opeens op het raam werd geklopt van zijn werkkamer in het gemeentehuis. Het hoge bezoek, dat met behulp van een hoogwerker op de juiste verdieping werd afgeleverd, bleek te bestaan uit Madeleine Vermeij en Wilco de Jong van Go Barneveld, die de burgervader op een bos bloemen en een dvd trakteerden. 

,,Vorig jaar, toen Covid-19 ons allen overviel, besloten we om twintig promotiefilmpjes te maken en daarmee te laten zien wat wel kon en mocht op toeristisch en recreatief gebied’’, aldus De Jong, die met zijn organisatie de gemeente Barneveld in binnen- en buitenland op de (toeristische) kaart probeert te zetten. ,,Deze filmpjes, gemaakt door Madeleine Vermeij, Angelique Overbeek en Albert van der Zwaag uit Stroe, zijn heel goed bekeken en hebben geleid tot meer toeristisch bezoek in juli, augustus en september 2020.’’ 

De filmpjes werden samengevoegd op één dvd, die werd overhandigd aan burgemeester Van Dijk. Ook zijn opvolger kreeg een exemplaar.

Burgemeester Van Dijk neemt donderdag afscheid tijdens een digitale raadsvergadering, die om 18.30 uur begint. De bijeenkomst is te volgen via www.barneveld.nl/live.

Komende zaterdag in de Barneveldse Krant een uitgebreid afscheidsinterview met de burgemeester.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie