Het bruidspaar Eline en Frank Boudewijn met op de balkons bewoners en personeel van Thara.
Het bruidspaar Eline en Frank Boudewijn met op de balkons bewoners en personeel van Thara. Arjo van der Graaff

Bijzondere bruiloft: ronkende Aston Martin en 'balkonkoor' in Barneveld

8 mei 2020 om 21:42 Mensen

BARNEVELD Een ronkende Aston Martin kondigde vrijdag de komst van Frank en Eline Boudewijn aan bij woon- en dagbestedingslocatie Tharah 1 in Barneveld. 

Familie had het paar direct nadat ze getrouwd waren meegelokt naar de locatie aan de Vliegersvelderlaan. Bewoners en collega's van Eline verrasten het stel daar door hen met een psalm vanaf de balkons toe te zingen. Het paar kon aansluitend aan de slag met touw en emmer om het ontbijt voor de volgende dag, dat op de balkons klaar stond, bij elkaar trekken.

Marieta van Ginkel, begeleidster bij Woonlocatie Tharah kon terugkijken op een geslaagde verrassing. ,,In verband met het coronavirus mogen wij geen bezoek ontvangen, we mogen niet naar familie, niet naar de kerk en we mochten niet naar het feest van Eline en Frank. Een teleurstelling voor ons allemaal. We waren zo blij dat het bruidspaar vandaag naar Tharah kwam. Stilletjes hebben we van alles voorbereid. Dat was wel lastig want Eline heeft afgelopen woensdag nog bij ons gewerkt. Wij stonden allemaal op het balkon of in de tuin. Zo konden we het bruidspaar goed zien, en ook de gave trouwauto, een grijze Aston Martin. De mannelijke bewoners konden het extra gas geven van de bruidegom wel waarderen. Met elkaar hebben we het bruidspaar en de familie uitgezwaaid", vertelt Marieta. 

Zij vervolgt: ,,’s Avonds hebben wij bij de koffie genoten van een taartje dat de groepsleiding voor ons geregeld had, terwijl we de huwelijksceremonie terugkeken. Dit soort activiteiten zorgt voor veel drive onder het personeel, om dit voor alle partijen tot een groot feest te maken. En uiteraard in de eerste plaats om het bruidspaar een gouden dag te bezorgen." 

Bruidspaar Eline en Frank Boudewijn trekken het ontbijt voor de volgende ochtend bij elkaar.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie