Agnes Havenaar (midden), Stefan (rechts) met de cheque naast Jacqueline Niewerth (president IW Barneveld)
Agnes Havenaar (midden), Stefan (rechts) met de cheque naast Jacqueline Niewerth (president IW Barneveld) Thea Lagerweij

Zorgboerderij Klein Essen ontvangt cheque van Inner Wheel Barneveld

Maatschappelijk Deel je nieuws

Op 27 september werd in restaurant “het Schaap” door de service club Inner Wheel Barneveld een cheque uitgereikt aan de Zorgboerderij Klein Essen in Kootwijkerbroek. 

Op Klein Essen is plaats voor een grote diversiteit aan mensen die om wat voor reden dan ook buiten de maatschappij vallen. De afgelopen twee jaar hebben de dames van Inner Wheel Barneveld zich ingezet om geld op te halen voor de meubelmakerij van deze instelling.

De inzameling werd flink dwarsgezeten, want door de lockdown werden een aantal gelegenheden afgezegd, zoals  de kerstmarkt Candlelight en een wandeling rond Klein Essen. Toch kon er een cheque worden uitgereikt van €3500. Namens Klein Essen namen Agnes Havenaar (begeleider meubelmakerij) en Stefan (client van de meubelmakerij) de cheque in ontvangst van Jacqueline Niewerth (president Inner Wheel Barneveld) Het geld zal besteed worden aan een tweedehands zaagtafel voor de meubelmakerij.

Intussen is er een nieuw project gekozen voor het komende jaar. Inner Wheel Barneveld gaat geld ophalen voor een nieuwe beamer voor het centrum IVN Natuureducatie Barneveld, dat projecten verzorgt voor alle basisscholen in Barneveld.

advertentie
advertentie