Nieuw pleidooi Barneveldse VVD voor privé-autoladen op openbare plek

16 augustus 2022 om 08:08 Maatschappelijk Pauw Media
Afbeelding

BARNEVELD De Barneveldse VVD-fractie doet een nieuwe poging om het mogelijk te maken dat inwoners die geen eigen oprit hebben, hun elektrische auto met hun eigen stroom kunnen opladen op een openbare parkeerplaats door de aanleg van een kabelgoot. Het college van b. en w. was hier eerder dit jaar geen voorstander van, toen SGP-raadslid Arend Flier er al balletje over opgooide.

VVD-leider Theo Bos stelt er vragen over aan het college van b. en w., naar aanleiding van een artikel van deze krant waaruit bleek dat de gemeente dit jaar fors meer laadpaal-verzoeken heeft binnengekregen dan gedurende de twee voorgaande jaren. Bos signaleert dat steeds meer inwoners hun stroom met zonnepanelen..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.