SGP Barneveld: ‘We horen te weinig over wat er wél goed gaat’

10 augustus 2022 om 14:53 Maatschappelijk Gemeente Barneveld
Afbeelding

BARNEVELD De Barneveldse SGP-fractie wil het eenvoudiger maken voor inwoners om complimenten aan de gemeentelijke organisatie over te brengen. Het is wel mogelijk om een klacht via de website in te dienen, maar volgens raadsleden Arend Flier en Gerwin Boswijk moeten burgers makkelijker een pluim aan ambtenaren kunnen uitdelen als zij tevreden zijn over hun werk.

Zij stellen er vragen over aan het Barneveldse college van burgemeester en wethouders. Flier en Boswijk vinden de focus binnen de Barneveldse gemeenteraad en in de media op gemeentelijke zaken die fout lopen te groot. ,,Maar over wat er allemaal wel goed gaat en waarover inwoners wel tevreden zijn horen we vaak (te) weinig.” 

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.