VVD: ‘Zet véél meer in op veiligheid’

12 jul, 22:24 Maatschappelijk
Jacob-Carl Pauw
Afbeelding

BARNEVELD De veiligheid van inwoners van de gemeente Barneveld staat in toenemende mate onder druk. Dat stelt de Barneveldse VVD-fractie, die daarom nu een ‘actieplan’ lanceert, met onder meer extra cameratoezicht, hardere aanpak van zware drugscriminaliteit en mensenhandel, betere straatverlichting en het tegengaan van overlast door hangjongeren.

KEIHARDE AANPAK Een keiharde aanpak in de strijd tegen drugs, criminaliteit en ondermijning in Barneveld is van groot belang, stelt raadslid Jarne van Schaik (VVD), die met een volledig uitgewerkt initiatiefvoorstel naar de gemeenteraad komt. In het plan stelt de liberaal voor flink te investeren in onder meer veiligheidscamera’s. Zo moeten er wat hem betreft 17 extra ANPR-came..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.