Geen coronapas nodig voor lenen biebboeken

Maatschappelijk Deel je nieuws

Voor het studeren, werken, krantje lezen of boeken lenen in de Bibliotheekvestigingen is géén coronapas nodig. Wél een mondkapje. Maar zodra men zit, mag deze af. Wanneer men een activiteit zoals een lezing of voorstelling, bezoekt in de Bieb waarvoor men heeft moeten reserveren, moet wél de coronapas, testbewijs of herstelbewijs worden getoond.

In de Bibliotheek is na 6 november een aantal maatregelen opnieuw ingevoerd. Bij een activiteit worden de stoelen weer op 1,5 meter afstand geplaatst. Ook staan de desinfectiematerialen en de kuchschermen weer op de tafels in de Ontmoetingsruimte.

Coronapas aanvragen of printen
De medewerkers van de Bibliotheek helpen mensen die het lastig vinden om zelf de coronapas (of test-/herstelbewijs) te regelen. Ook kan het papieren bewijs in de Bibliotheek, tegen een kleine vergoeding, worden geprint. Bij vermelding hiervan bij binnenkomst mag men doorlopen om geholpen te worden.

In de vestigingen in Kootwijkerbroek en Voorthuizen kan men met vragen over het coronabewijs terecht tijdens de dagen dat er een vaste medewerker van de Bibliotheek aanwezig is. In Voorthuizen is dat op woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. In Kootwijkerbroek op dinsdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur.
In Barneveld kan men naar het spreekuur van het IDO komen, het Informatiepunt Digitale Overheid, dat onlangs gestart is; iedere donderdag van 11.00 tot 13.00 uur. Kan men niet rond dit tijdstip? Dan kan men bellen om een ander tijdstip af te spreken.

Voor vragen rond het aanvragen van een coronapas kan men bellen naar (0342) 403 483 of mailen naar info@bibliotheekbarneveld.nl

advertentie