Afbeelding
Familie Kas

Streefbedrag voor aangepaste bus Maud uit Nijkerkerveen bereikt

17 oktober 2021 om 20:24 Maatschappelijk

NIJKERKERVEEN Prachtig nieuws omtrent de crowdfundingsactie voor de aangepaste bus voor Maud Kas uit Nijkerkerveen. Het streefbedrag van ruim 50.000 euro is afgelopen weekend bereikt. Een mooie donatie van Kringloopwinkel Goed bezig uit Nijkerk maakt dat het bedrag rond is. De aangepaste bus is inmiddels besteld. Moeder Liesbeth Kas vertelt hieronder:

Precies tien weken geleden op 5 augustus was daar het moment dat de actie “Over the Rainbow for Maud” van start ging. Niet wetend wat ons te wachten stond en hoe men ons verhaal zou gaan zien en ervaren.... Weken van twijfels, gesprekken en stukken tekst geschreven. Niet over één nacht ijs gegaan en nachten van wakker gelegen. Het was voor ons als ouders van Maud een enorme drempel om ons verhaal te delen met de buitenwereld omdat het nou eenmaal niet “zomaar iets” is. We leefde ons leven tot dusver in rust, rust die we zo enorm hard nodig hebben met alle zorgen.

Want het is niet zomaar een verhaal vol zorgen en verdriet waarin wij al vanaf maart 2020 leven. Waarin men hoogstwaarschijnlijk niet eens wist wat ons was overkomen en de impact daarvan op ons leven en onze toekomst maar vooral dat van Maud.

Een verhaal dat vertelt hoe we in het nauw werden gedreven, van het kastje naar de muur werden gestuurd en afwijzing na afwijzing kregen. We intussen ons huis verbouwd hadden en telkens weer alle zorghandelingen aangeleerd krijgen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Een verhaal waarin we geen kant meer op konden terwijl we maar één grote wens als ouders hebben voor Maud; “Zelf voor haar zorgen en haar laten opgroeien met onze onvoorwaardelijke eindeloze liefde binnen ons gezin.”

VEEL LIEFDEVOLLE ACTIES Tegen alle verwachtingen in mochten we landen in een stortvloed van positieve reacties, liefdevol, hartverwarmend en steunbetuigend. De ene actie naar de andere actie werd bedacht en opgezet. De deurmat werd een zee van kaartjes volgeschreven met de mooiste teksten. We kregen ontzettend veel hulp van heel veel mensen die een stap harder wilde lopen voor ons. De mate, hoogte en snelheid van binnenkomende donaties deed ons de tranen over de wangen lopen van ongeloof en geluk. We hadden dit nooit durven dromen. En kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe dankbaar we iedereen zijn voor alles.

Na tien intensieve en zeer indrukwekkende weken kunnen we melden dat het streefbedrag is bereikt! On-ge-lofelijk! Om stil van te worden en woorden die tekort schieten want wat een mega bedrag in zo’n korte tijd is opgehaald is gewoonweg bizar!! De wens om Maud liefdevol bij ons thuis te laten opgroeien en garant te staan om de zorg te kunnen leveren met een aangepaste bus op de oprit is uitgekomen.

Daarmee komt onze actie tot een einde. En gaan we over op acties voor de opgerichtte stichting om de liefde van Maud te gaan delen, voor andere hulpbehoevende gezinnen binnen het WKZ die ook een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Maar zover is het nog niet want momenteel ligt Maud nog steeds voor een lange opname in het WKZ na een grote operatie en hebben daar voor nu onze focus op. We hopen dat de bus omgebouwd en wel klaarstaat als zij weer naar huis mag. Zo kunnen we thuis met haar verder werken aan herstel en ook als gezin na een heftige tijd op adem komen en de rust weer vinden.

We willen nogmaals een ieder bedanken die zich afgelopen weken heeft ingezet voor ons; Want zolang Maud vecht, vechten wij mee! Omdat opgegeven geen optie is, Alleen de liefde telt! Want liefde is alles, En alles is liefde! Daarom zijn wij één team, En hebben we één taak! Dit keer was dat samen met jullie steun en hulp!

Bron: www.nijkerkerveen.org

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie