‘Leuk druk op eerste marktdag’

21 juli 2021 om 15:09 Maatschappelijk Pauw Media
Afbeelding

BARNEVELD Het was vanochtend ,,leuk druk’’ op het parkeerterrein bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld, zegt Henny Blokhuis. Zij regelt hier, net als vorig jaar, de ‘coronaproof’ Zomermarkt XL. ,,Het is vandaag prima marktweer, kooplui en bezoekers hebben er echt zin in. En het is vooral mooi om te zien dat het allemaal veilig kan en dat men rekening met elkaar houdt.’’

Daarmee is volgens haar de toon gezet voor de tweede editie van de Zomermarkt XL. Met een extra ruim opgezette wekelijkse markt, moet daarmee deze zomer enigszins het gat opgevuld worden dat ontstond door het annuleren van de normale evenementen, zoals de Oud Veluwse Markt in Barneveld. ,,De eerste marktkooplui meldden zich vanmorg..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.