Moment van overname
Moment van overname @ABC-Computeropleidingen

ABC-Computeropleidingen uit Terschuur overgenomen

25 mei 2023 om 22:01 Lokaal Deel je nieuws

Het echtpaar Henk en Sandra Wagterveld heeft ABC Computeropleidingen uit Terschuur overgenomen. Zij hebben ervaring in het onderwijs als onderwijsondersteuner in het basisonderwijs en enkele jaren bijles in het voortgezet onderwijs. In al die jaren hebben we veel voldoening gekregen in het begeleiden, helpen en coachen van leerlingen. Zij zien het dan ook als een mooie uitdaging om de basis die met ABC Computeropleidingen is neergelegd, voort te zetten en verder uit te bouwen, zoals verder uitbreidingen in het aanbod van Office 365 cursussen.

In 1998 is Erik van den Berg in Bunschoten met ABC Computeropleidingen begonnen en sinds die tijd hebben bijna 4000 mensen een cursus gevolgd. In het begin ging het vooral om het leren omgaan met de computer, maar langzamerhand heeft dit geresulteerd in een mooi cursusaanbod met Word, Excel en Webdesign. Tijdens de coronaperiode is het aanbod wat meer verlegd naar thuisstudie. Er zijn cursussen ontwikkeld die didactisch goed in elkaar zitten, met praktische lesmappen volgens een stap-voor-stap methode en begeleidende video’s.

Op 25 maart is de overdracht getekend.

Om de overname een feestelijk tintje te geven en omdat ABC-Computeropleidingen dit jaar 25 jaar bestaat, worden de cursussen tot het eind van 2023 met een aantrekkelijke korting van 25% aangeboden. 

Meer over ABC Computeropleidingen is te vinden op de website https://www.abc-computeropleidingen.nl.

advertentie
advertentie
advertentie