Afbeelding
AberMedia

Bestuurder aangehouden na crash op A1 bij Voorthuizen

6 juli 2018 om 06:32 lokaal

VOORTHUIZEN De bestuurder van een personenauto is in de nacht van donderdag op vrijdag lichtgewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Dit gebeurde op de A1 bij Voorthuizen. De 22-jarige man uit Apeldoorn werd, na te zijn onderzocht door de ambulancemedewerkers, door de politie aangehouden op verdenking van het gebruik van alcohol. Hij is voor een ademanalyse overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat hij 345ug/l had. Hij kreeg een rijverbod voor vier uur.

De hulpdiensten, waaronder twee voertuigen van de brandweer, een ambulance en meerdere eenheden van de politie, werden rond 02:35 uur gealarmeerd voor een ongeval waarbij een personenauto over de kop zou zijn geslagen. ,,Ter plaatse zagen we alleen een spoor door het hoge gras van de berm, dat we te voet zijn gevolgd", vertelt één van de agenten.

SLOOT Uiteindelijk werd de auto zo'n 60 meter verderop in een droge sloot aangetroffen. De auto bleek eerst langs een vangrail geschampt te zijn en is daarna via de brede berm tegen een boom in de sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder was op dat moment al uit zijn voertuig.

De zwaarbeschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie