Open Atelier Route 2018 op 21 en 22 april

14 april 2018 om 15:12 lokaal Deel je nieuws

52 deelnemende beeldende kunstenaars in Leusden en Woudenberg stellen hun atelier open en exposeren hun werk op zaterdag 21en zondag 22april, beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur.

De route start bij de centrale overzichtsexpositie in het Autohuis De Poort Europaweg 2, 3931 NJ Woudenberg

Daar liggen tevens de routeboekjes. U kunt zo zelf uw route samenstellen. 
De ateliers liggen op fietsafstand van elkaar.
Op beide dagen is een overzichtsexpositie ingericht met één representatief werk van iedere deelnemende kunstenaar. Men krijgt een indruk van het werk van de kunstenaars en kan een route uitstippelen langs de te bezoeken ateliers of exposities. Ook zijn bij de kunstenaars de zogenoemde routeboekjes af te halen. De routeboekjes zijn nu ook al verkrijgbaar bij vele adressen in Leusden, Achterveld en Woudenberg zoals het Cultuurhuis in Woudenberg, de VVV’s, bibliotheken, MFC Antares in de Tabaksteeg, de Moespot in Achterveld, bij deelnemende kunstenaars bij u in de buurt en is te downloaden vanaf de website http://atelierrouteleusdenwoudenberg.nl/route-2018-3/
Kijk voor de adressen ook alvast op de website www.atelierrouteleusdenwoudenberg.nl

Waarom gaan kijken
“Kunst kan je raken”.
Het werk van schilders, beeldhouwers, fotografen en keramisten zijn in de buurt te bewonderen.  
De organisatoren van de Open Atelier Route willen een podium bieden aan kunstenaars en kunstliefhebbers om met elkaar te spreken over wat hen beweegt, motiveert en inspireert bij het maken van kunst. In het domein van de kunstenaar wordt de bezoeker gastvrij ontvangen met een drankje en een hapje en een toelichting op het getoonde werk door de kunstenaar zelf.
Geniet van de plaatselijke kunst door een aantal ateliers te bezoeken. 

Nieuw dit jaar: Kunst winnen
Dit jaar maken bezoekers van de ateliers tijdens de Open Atelier Route op 21 en 22 april 2018 kans op een tegoedbon. Met deze bon kan de winnaar een kunstwerk van een van de deelnemende kunstenaars aanschaffen.

-----------------------------

Website:www.atelierrouteleusdenwoudenberg.nl

Facebook:www.facebook.com/openatelierroute

Email:oarleusden@live.nl

https://www.youtube.com/watch?v=27MRepmvxqU

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie