onderweg
onderweg Truida Rribbers

Veluwefiets4-daagse Otterlo, laatste week voorinschrijving

23 juni 2019 om 12:39 lokaal Deel je nieuws

Veluwefiets4-daagse Otterlo

 

Wij hebben er weer zin in, U ook?

 

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli zal de 7de editie van de Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo worden gehouden. Vorig jaar was de 6de editie een groot succes met ongeveer 820 deelnemers. We hopen dit jaar richting de 1000 deelnemers te gaan.


Vanuit het prachtige dorp Otterlo, de poort van de Veluwe, worden er schitterende routes uitgezet, welke u leiden langs het bos, heide- en cultuurlandschap. Dit jaar hebben we voor het eerst 4 thema dagen, op maandag fietsen we door het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Op dinsdag hebben we de Market Gardendag , de route gaat langs vele monumenten, musea en de John Frost brug. De donderdag is de schaapskooiendag en op vrijdag de Tuinendag, dan bezoeken we een aantal prachtige tuinen. Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 25, 40 of 60 km, de woensdag is vrij te besteden. De start is dagelijks tussen 09.00 en 11.00 uur vanaf De Waldhoorn in Otterlo, de 25 km vertrekt vanaf 10.00 uur.


De opening wordt dit jaar verricht door de Wethouder van Gemeente belangen Peter de Pater


Het inschrijfgeld  voor deelname van de gehele week bedraagt bij voorinschrijving € 12.50 en vanaf  28 juni € 15,- per persoon

Er kan ook per dag worden ingeschreven voor € 5,- per persoon, op de maandag € 6,- omdat we dan op de Hoge Veluwe gaan fietsen.

.

Tijdens de fietsvierdaagse is er in Otterlo voldoende te beleven, in het dorp en op diverse toeristische bedrijven worden leuke activiteiten georganiseerd.

Op vrijdag is er een verloting onder de deelnemers en voor de liefhebbers een BBQ.

De routes worden aangeduid aan de hand van een duidelijke routebeschrijving. Het is een Fiets4-daagse voor liefhebbers van de natuur en de rustieke omgeving van Otterlo.


Meer informatie op: www.veluwefiets4-daagseotterlo.nl 
 

 

onderweg
onderweg
onderweg
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie