Afbeelding
Pauw Media

Toch Haringparty in Barneveld

23 mei 2019 om 11:34 lokaal

BARNEVELD Er komt in juni toch een Haringparty in Barneveld. De Elstar Catering en De Goudreinet gaan het evenement samen organiseren. De datum en locatie worden binnenkort bekendgemaakt.

Woensdag meldden vaste organisatoren De Preuverie en de Barneveldse Krant in een mail aan ondernemend Barneveld dat ze stoppen met de organisatie van het evenement.

,,De reden is dat de Haringparty een voor de genodigde gasten steeds geslaagd evenement is geweest, maar dat het onze bedrijven te weinig mogelijkheden bood om onze activiteiten onder de aandacht te brengen. Wij menen dat dat op andere manieren beter kan en daar zullen wij - ieder afzonderlijk - voortaan gebruik van gaan maken´´, aldus Timo Kruft van de Teka Groep en Heiko Imelman van BDUmedia in een gezamenlijke verklaring.

Al snel na het versturen van de mail meldden zich meerdere ondernemers die de organisatie van de Haringparty willen overnemen. De Elstar Catering en De Goudreinet reageerden als eerste en nemen samen het stokje over.

De Haringparty vond de laatste jaren plaats bij kasteel De Schaffelaar en trekt jaarlijks enkele honderden belangstellenden: ondernemers en lokale politici.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie