Voorlezen, knutselen en voorstelling tijdens Nationale Voorleesdagen

17 januari 2019 om 15:44 lokaal Deel je nieuws

Volgende week starten de Nationale Voorleesdagen; een (voor)leesbevorderingscampagne voor kinderen en ouders. Rond het prentenboek van het jaar 'Een huis voor Harry' van Leo Timmers, heeft de Bibliotheek Barneveld een aantal gratis activiteiten georganiseerd op 23 en 25 januari in haar drie vestigingen.

Er zijn nog circa 10 kaarten beschikbaar voor de muzikale voorstelling 'Een huis voor Harry' op woensdag 23 januari van 15.30 tot 16.30 uur. De extra ingeplande voorstelling voor scholen van 11.00 tot 12.00 uur stellen we nu ook open voor individuen. Hiervoor is ook nog een aantal kaarten beschikbaar. De toegang is gratis, maar aanmelden van tevoren is wel gewenst via educatie@bibliotheekbarneveld.nl of aan de servicebalie van de bieb. 

Op vrijdag 25 januari kunnen ouders met hun kind(eren) knutselen en luisteren naar het voorleesverhaal van 'Een huis voor Harry' in een van onze vestigingen. Ook deze activiteit is gratis maar wel graag aanmelden van tevoren. Zie de website voor de tijden op de diverse locaties.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie