Afbeelding
Werkgroep Barneveld Stichting Timotheos

Fietspuzzeltocht met lentemarkt D.V. zaterdag 18 mei

1 april 2024 om 20:01 Lokaal Deel je nieuws

Op D.V. zaterdag 18 mei organiseert werkgroep Barneveld de jaarlijkse fietspuzzeltocht. Er is ook een lentemarkt bij het start- en eindpunt Hop Metaalconservering, Harselaarseweg 108   in Barneveld.

Fietspuzzeltocht | Starten 9.30 - 11.00 uur  

Opnieuw hebben we mooie fietsroutes gemaakt, deze keer richting de omgeving van Appel. U kunt kiezen uit een route van ongeveer 25 km of ongeveer 40 km. Bij de route van 25 km is het mogelijk om mee te doen aan de fietsbingo. Hier zijn leuke prijzen mee te winnen!

Kosten zijn € 7,50 voor volwassenen, €3,- voor kinderen en max. €25,- per gezin. Dit is inclusief koffie/thee/frisdrank en iets lekkers bij de start. Onderweg is er een rustpunt waar patat, broodjes hamburger en frisdrank verkrijgbaar zijn. 

Voor meer informatie en aanmelden zie: www.timotheos.nl/fietstocht

We zien uw aanmelding graag uiterlijk D.V. 15 mei tegemoet. Gaat u ook fietsend over de Veluwe? 

Lentemarkt | 9.30 - 15.30 uur 

Diverse kramen, met o.a. advocaat, souvenirs, kaarten, cadeau-artikelen Activiteiten voor kinderen Bij tussenstop patat, broodjes hamburger en drinken te koop Presentatie door Florus en Janneke Duerink Betaling per pin mogelijk 

Steunt u Stichting Timotheos ook met uw komst? Van harte welkom! 

Tip voor de kinderen: Download de kleurplaat op onze website. Als je deze inlevert bij het startpunt, dan sturen wij ‘m naar de kinderen in Malawi. Wie weet word je wel de winnaar van deze kleurwedstrijd!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie