Schaffelaartheater: ‘We zitten écht weer in de lift’

5 oktober 2022 om 11:53 Kunst Wouter van Dijk
Theaterdirecteur Ronald de Wilde en op de achtergrond Annerieke Claassen, projectleider Cultuur & Samenleving.
Theaterdirecteur Ronald de Wilde en op de achtergrond Annerieke Claassen, projectleider Cultuur & Samenleving.

BARNEVELD Het Schaffelaartheater in Barneveld doet het in de eerste periode na coronabeperkingen bijzonder goed. Als deze trend zich doorzet, denkt het theater dit nieuwe theaterseizoen uit te komen op 50.000 bezoekers en de verwachting is dat die groei daarna doorzet. ,,We zitten écht weer in de lift, daar zijn we heel blij mee.’’

Dat zegt theaterdirecteur Ronald de Wilde. Afgelopen voorjaar was bij het theater al de indruk dat de belangstelling voor voorstellingen in het theater groeide. ,,Nu zien we dat ook daadwerkelijk terug in de kaartverkoop. De voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen was al enigszins vergelijkbaar met die van het laatste seizoen vóór corona (201..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.