Na heftige coronatijd kijkt Schaffelaartheater weer vooruit

11 augustus 2022 om 14:49 Kunst Wouter van Dijk
Afbeelding

BARNEVELD Met kunst- en vliegwerk hield het Barneveldse Schaffelaartheater het hoofd boven water tijdens de coronaperiode. Nu die al enkele maanden achter de rug is, kijkt directeur/programmeur Ronald de Wilde positief vooruit. ,,Het was een zware tijd, maar we laten corona nu helemaal achter ons. De bezoekers zijn teruggekomen en de grote artiesten weten ons weer te vinden.”

Er komt weer echt leven in het Schaffelaartheater, aldus De Wilde. Sinds in het voorjaar de coronamaatregelen eraf gingen, gingen zijn collega’s en hijzelf met veel positiviteit aan de slag om het theater er weer helemaal bovenop te krijgen. ,,Het publiek keerde gelukkig in groten getale terug. Ook onze verhuurportefeuille is weer op peil. En we..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.