‘Ik tekende precies binnen de lijntjes van anderen’

19 mrt, 06:33 Kunst
Freek Wolff
Hilde van Milligen
Hilde van Milligen

KOOTWIJKERBROEK Haar pentekening die onlangs in deze krant stond van een Oekraïense soldaat die afscheid neemt van zijn kind maakt grote indruk. Hilde van Milligen (20) uit Kootwijkerbroek kampte lange tijd met gezondheidsklachten, maar nu gaat dat véél beter. Én stort ze zich vol overgave op haar creatieve talenten.

De oorlog in Oekraïne doet me veel. Het is bizar hoe het er aan toegaat. Mensen leven er van de ene op de andere dag in oorlog. Ik vind het moedig om Oekraïense mannen te horen zeggen dat ze voor hun land gaan vechten, want het kan wel de laatste keer zijn. Families worden door de oorlog uit elkaar gerukt. Het liefst vermijd ik het nieuws, want ik kan niet tegen al die ellende. Soms teken ik er dan maar over, zodat ik het e..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.