Barnevelder Hans van Blokland onderscheiden met Willibrordplaquette

21 november 2022 om 08:38 hartenziel
Hans van Blokland ontvangt de Willibrordplaquette van pastoor Harrold Zemann.
Hans van Blokland ontvangt de Willibrordplaquette van pastoor Harrold Zemann.

BARNEVELD Hans van Blokland uit Barneveld is zondag onderscheiden met de Willibrordplaquette. Pastoor Harrold Zemann speldde hem namens kardinaal Wim Eijk de versierselen op en overhandigde de plaquette en een oorkonde tijdens een feestelijke eucharistieviering in de St. Catharinakerk. Tijdens de samenkomst werden ook twee jubilerende leden van het Caeciliakoor onderscheiden.

Ton van den Boogaart, voorzitter van de locatieraad van de geloofsgemeenschap Barneveld-Voorthuizen van de Sint Lucasparochie, lichtte toe wat de redenen zijn voor de onderscheiding van Van Blokland. ,,Hans is bijna vijftien jaar penningmeester geweest van eerst de Sint Catharinaparochie en na de fusie, twaalf jaar geleden, van de gelo..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.