Dominee-effect: Het verboden woord

19 jun, 06:36 hartenziel
Familie Van Rumpt
Hans van Rumpt
Hans van Rumpt

BARNEVELD We hadden er mee afgerekend. Eindelijk verlost van dat virus dat het hele leven heeft lam gelegd voor een periode van twee jaar. Vanaf dit voorjaar is het leven weer wat normaler geworden. We kunnen weer mensen ontmoeten, uit eten, naar de kerk, een verjaardag vieren. Wie denkt er nog aan dat virus? We gaan weer massaal op vakantie, ondanks lange wachtrijen op de luchthaven. 

Maar  steeds vaker verschijnt er de laatste weken weer een verontrustend bericht over het (...) virus. Vroeg of laat moeten we er misschien toch weer aan geloven.  Ook al willen we het er gewoonweg niet meer over hebben, we kunnen er niet omheen. Berichten over toename van besmettingen, niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en België. 

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.