‘Laat verhalen vertellen niet aan de verkeerde vertellers over’

6 feb 2021, 19:02 hartenziel
Jaco Klamer
Kathleen Ferrier: ,,Je gaat niet de politiek in om vrienden te maken, maar om om je idealen te verwezenlijken.''
Kathleen Ferrier: ,,Je gaat niet de politiek in om vrienden te maken, maar om om je idealen te verwezenlijken.''

LEUSDEN/REGIO Kathleen Ferrier was tien jaar lid van de Tweede Kamer voor het CDA. Haar vader Johan Ferrier was de eerste president van een onafhankelijk Suriname. Tegenwoordig is ze voorzitter van de Nederlandse Unesco Commissie. Dit jaar gepubliceerde ze het essay ‘Hoe wij hier ook samen kwamen’. En ze woont als meer dan zesentwintig jaar in ‘het prachtige Leusden’.

Kathleen Ferrier was tien jaar lid van de Tweede Kamer voor het CDA. Haar vader Johan Ferrier was de eerste president van een onafhankelijk Suriname. Tegenwoordig is ze voorzitter van de Nederlandse Unesco Commissie. Dit jaar gepubliceerde ze haar essay ‘Hoe wij hier ook samen kwamen; Een pleidooi voor menselijkheid, nieuwsgierigheid en de verbindende kracht van verhalen’...

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.